Boekpresentatie De Jaguarkrijger


Boekpresentatie “De Jaguarkrijger”

Zaterdag 13 mei 2017 ging de boekpresentatie van Kukulkans Meesterplan, Boek I – De Jaguarkrijger door in het Wereldhuis te Aalst. Mijn dag kon niet meer stuk toen Rianne Lampers, uitgever van Celtica – Publishing, mij het eerste exemplaar van mijn boek overhandigde. Wat een prachtig moment. Geloof het of geloof het niet maar toen hij zich in mijn handen nestelde begroette hij me met zijn ritselende stem en met de geur van inkt als een oude vriend. Tegen 14.45 uur hadden familie, vrienden en kennissen een plekje gevonden in de zaal. Rianne nam het woord. Vervolgens vertelde ik aan het aandachtige publiek hoe ik er toe gekomen was om de trilogie Kukulkans Meesterplan, te schrijven. Evelien (psychologe) en Katrien (antropologe) bespraken het boek van uit hun vakgebied en mijn vrouw Monica en dochter Natasha hadden ook heel wat te vertellen. Hun recensies kan je lezen op deze website. Het evenement werd afgesloten in stijl met een Chileens hapje, een empanada en een glas Chileense wijn.

Peter Varg

FacebookmailFacebookmail

Statistics


Visits last 7 days: 216

Total amount of visits: 123261

Search engine hits: 978