Recensies Geheimen van stof en zand

4/5

Spannende Dark Fantasy (korte) verhalen in deze bundel van de meesterlijke Peter Varg. Bekend van zijn indrukwekkende en vernieuwende Kukulkans Meesterplan Trilogie, en in eenzelfde rijkelijke taal is deze aangename verhalenbundel van zijn hand verschenen.

Lees meer

Door Mariëlle Douma / Fantasize / 3 maart 2022
In januari 2022 verscheen de verhalenbundel van Peter Varg, getiteld Geheimen van stof en zand, bij Celtica Publishing. Het is een verhalenbundel met een mysterieuze titel en voorkant en staat vol duistere en raadselachtige wezens. De bundel bestaat uit vijf losstaande verhalen en is van origine in het Nederlands geschreven.

Lees meer
4/5

Fascinerende SF- en fantasyverhalen met een rauw randje


Disclaimer: ik ken de auteur van het internet waar we geregeld contact hebben. Ik recenseerde de drie delen van zijn ‘Kukulkans Meesterplan’. En hoewel ik best kritisch was, bleek de auteur blij met mijn beoordeling. Hij vroeg mij daarom ook deze verhalenbundel te recenseren en ik kreeg hem daartoe opgestuurd door de uitgever.

Lees meer
4/5

Peter Varg slaagt er terug in om me met “Geheimen van Stof en zand” vast te pakken en me mee te sleuren, ver weg van mijn vertouwde, alledaagse bezigheden. In deze bundel van vijf kortverhalen dompelt hij mij onder in zijn dark fantasy, waarin ik vooral betovert word door zijn verrassende woordenschat en originele beschrijvingen. Met zijn vloeiende schrijfstijl schept hij plaatsen, werelden en personages die ik nooit zou kunnen uitdenken. Hij brengt zijn personages tot leven en laat me getuige zijn van wat ze meemaken. En zo beleef ik het ondenkbare…

Lees meer
4/5

Een nieuwe verzamelbundel van Peter Varg, de man met de onbegrensde fantasie. Moest dit muziek zijn ik zou het klasseren onder Zweedse heavy death metal.

Lees meer
Toon meer
FacebookmailFacebookmail
Kernwoorden