Erwin Keymeulen_


4/5

Apocalyps…NOW!!!
Hoi peter, heb me ferm geamuseerd met uw nieuwe verhalenbundel, mocht van mij dubbel zo dik geweest zijn. Weet niet of het zo bedoeld was, maar in de in- en outro vind ik lucifer een heerlijke hilarische psychopaat. De andere verhalen zijn prima leesvoer voor fans van (hééél) duistere fantasy.

Men loopt rond in een schilderij van Bosch, vol duistere donkere personages en op bloed beluste ”helden” waar men niet veel sympathie voor kan hebben. Sommige personages zijn ronduit afstotelijk, typisch voor de mens zeker. Oorlogen, ex – Joegoslavië als achtergrond goeie vondst, chaos en vernietiging alom tegenwoordig zoals het past bij het einde der tijden, en toch een (meestal dodelijke) logica in de opbouw. Clive Barkeriaanse horror en een niet zo fraaie kijk op de mensheid (uw sociaal-politieke visie op de wereld duidelijk merkbaar).
Beste verhaal de ridder zonder hoofd. Beste personage opa, compleet knettergekke godsdienst-fanaticus maar fascinerend. Verhalen in de lijn van de compleet van de pot gerukte stripreeks 666 van Froideval.
Bedankt voor het leesplezier.

Statistics


Visits last 7 days: 250

Total amount of visits: 124963

Search engine hits: 1001